» Njoftimi për listën përzgjedhëse
Për Konkursin për Ese (për 10-Vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës)

     
 
 

Prishtinë, 14 shkurt 2018

Ftohen të paraqiten të gjithë konkurruesit e listës së mëposhtme, (lista sipas pseudonimeve) që, të enjten, më datën 15 shkurt 2018, nga ora 8:00-12:00, të paraqiten në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës (në hyrjen zyrtare - recepcion), për të vijuar më hapat e tjerë të konkursit.

Gjatë paraqitjes duhet të kenë me vete:
1. Esenë (në variantin e shtypur) me të cilën kanë konkurruar në konkurs, dhe;
2. Faqja e parë e dorëshkrimit duhet të ketë: a) Titullin e punimit; b) Pseudonimin (shifrën) dhe c) Paswordin, me të cilin kanë konkurruar në konkurs. 

Biblioteka Kombëtare e Kosovës dhe Ministria e Diasporës

 
 

Lista sipas pseudonimeve

Tine
L-I-R-I...`93
KroniLumi
dashni e letra
10vitepavarësi
VERSIONI2
Dora d’Istria
Gjaku nuk falet
Tinarg UÇK
Liria
dardha0297
ANNIHILATOR
Flore albo
UJORI26
601728
170606100062
NHDJ#10
Dashuria për prindërit
0108121731
AlbHo
Utopisti
Sena
Alem
Skenderbeg
Aiimer
ikra
REKOS10
37
Pena e art
17031188
Fati P1
poetesha
Iliria
14.12.95
SH.M. 28
DUA23.04.2016
Prometheu
FITVA310913
Pendëshkruajtësi
LETRARI94
1375
Rosalinda
NHDJ#10
Feniksi
Zero
1602421
2707EE
50275027
Kashpresë
151863
Ti
Vizion
10
DonOlli
0097
Merry
ëndërr
Glamuroz
QS.Liri
Prishtina01
Astrit
Marsiani80
E.S
Hyjnesha në Fron
freedom12
AST
L09R94
DUA23.04.2016
Tregtare Fjalësh
pershendetje
Tine
1999
ARTI
Altrina
9095

 
 
     


All rights reserved by The National Library of Kosova. Copyright © 2014