Titulli:
 
Shqipja
Autori:
 
 
Botuesi:
 
Shtypshkronja e shtetit Shqypëtar
Vendi i botimit:
 
Vlorë
Viti:
 
1914
Të dhënat fizike:
 
6 f.; 20 cm.
Gjuha:
 
Shqip
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Ky libër ka të bëjë me të drejta e shoqërive në Shqipëri
 
 
 
 
 
 
Titulli:
 
Shkronjëtore e gjuhës shqipe me një sistemë fare të re me shënime, me shumë shëmbëllime dhe stërvitje
Autori:
 
N. Lako
Botuesi:
 
 
Vendi i botimit:
 
Paris
Viti:
 
1910
Të dhënat fizike:
 
32 f. ; 18 cm.
Gjuha:
 
Shqip
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Gramatika