Titulli:
 
Kosova djepi i shqiptarizmit
Autori:
 
Kokalari, Hamit
Botuesi:
 
 
Vendi i botimit:
 
Tiranë
Viti:
 
1943
Të dhënat fizike:
 
[128] fl. , [4] fl. të palosura me harta ; 21cm.
Gjuha:
 
Shqipe
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Autori në këtë vepër jep të dhëna historike për Kosovën, në libër gjinden edhe katër harta.
 
 
 
 
 
 
Titulli:
 
Kosova e lirë
Autori:
 
Floqi, Pirro
Botuesi:
 
 
Vendi i botimit:
 
Shkodër
Viti:
 
1941
Të dhënat fizike:
 
[ 14 ]fl.; 15 cm.
Gjuha:
 
Shqipe
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Një vepër me poezi në gjuhën shqipe kushtuar Kosovës dhe shqiptarëve në përgjithësi.