Titulli:
 
Hýmje në historín e gjuhës shqipe
Autori:
 
Bari,Henrik
Botuesi:
 
"Mustafa Bakija"
Vendi i botimit:
 
Prishtinë
Viti:
 
1955
Të dhënat fizike:
 
[99]fl.; 24 cm.
Gjuha:
 
Shqipe
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Një vepër me rëndësi të madhe për gjuhën shqipe, e përkthyen prej dorëshkrimit serbisht në shqip nga Hilmi Thaçi dhe Hasan Kaleshi .