Titulli:
 
E puθura
Autori:
 
Mihal Grameno
Botuesi:
 
 
Vendi i botimit:
 
Selanik
Viti:
 
1909
Të dhënat fizike:
 
[32]fl.; 16 cm.
Gjuha:
 
Shqip
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Një vepër me rëndësi , roman në gjuhën shqipe me shkronja greke.
 
 
 
 
 
 
Titulli:
 
Erveheja
Autori:
 
Çami, Muhamet
Botuesi:
 
 
Vendi i botimit:
 
Bucuresht
Viti:
 
1919
Të dhënat fizike:
 
[XIV, 50]fl.; 16 cm.
Gjuha:
 
Shqip
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Vepër e rrallë në gjuhën shqipe, në të cilën kontribuan edhe Hajdar Argirokastratit dhe J.Vreto që i përktheu fjalët e huaja.