Titulli:
 
Abetare
Autori:
 
 
Botuesi:
 
"Nikaj"
Vendi i botimit:
 
[Shkoder?]
Viti:
 
1919
Të dhënat fizike:
 
86 f.; ilustr.; 20 cm.
Gjuha:
 
Shqipe
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Tekst për shkolla fillore
 
 
 
 
 
 
Titulli:
 
Albánia
Autori:
 
Ödön Horváth
Botuesi:
 
 
Vendi i botimit:
 
Budapest
Viti:
 
1902
Të dhënat fizike:
 
[ 97]fl.; 24 cm.
Gjuha:
 
Hungarisht
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Një vepër për historinë e Shqipërisë nga një autor hungarez .
 
 
 
 
 
 
Titulli:
 
Abetar i vogël shcyp
Autori:
 
Gruda, Lekë
Botuesi:
 
 
Vendi i botimit:
 
Bucurest
Viti:
 
1906
Të dhënat fizike:
 
[ 27]fl.; 22 cm.
Gjuha:
 
Shqipe
Formati:
 
PDF
Përshkrimi:
 
Abetare e botuar në Bukuresht prej shoqërisë Bashkimi të Stambollit, në dy dialektet dhe është tekst shkollor.